Ekstensive essensielle produkter og tjenesteportefølje

Det beste med ACNs forretningsmodell er dens enkelhet - og potensial! Ved ACN tilbyr Uavhengige Representanter deres kunder helt enkelt produktene og tjenestene som de allerede bruker og bruker penger på likevel, som eksempelvis ACN Digitaltelefonitjenester, mobil, energi, bredbånd, TV og sikkerhet. Merkenavnet Benevita har også et utvalg av velværeprodukter.

Det er ingen endring i kjøpsvaner og Representanter vil aldri måtte overbevise kunder til å kjøpe produkter og tjenester de ikke trenger eller har råd til. Dette er produkter og tjenester som mennesker rett og slett ikke kan leve foruten. Som en Uavhengig Representant mottar du komplett support fra ACN, som står bak deg hvert eneste steg på veien, inkludert din egen personlige ACN Online Shop. Denne vedlikeholdes og oppdateres daglig av ACN, så alt du trenger å gjøre er sende dine potensielle kunder til butikken din - og ACN tar seg av resten.

Merk: Produkttilgjengeligheten varierer fra land til land.

Produkter og tjenester

Mennesker og små bedrifter bruker allerede produkter og tjenester som ACN tilbyr hver dag, så det er ikke nødvendig å overbevise dem om å kjøpe. Alt Uavhengige Representanter trenger å gjøre er å formidle kunder til deres ACN Online Shop, og la dem ta beslutningen om å bytte til en smartere måte å få fatt i disse produktene og tjenestene.

Produkter og tjenester som er tilgjengelige for kunder og små bedrifter varierer fra land til land. For å finne ut hva som er tilgjengelig i ditt land, kan du gå til din Uavhengige Representants ACN Online Shop eller www.myacn.eu.

Produkter og tjenester

Med ACN driver du forretning for deg selv, men ikke alene!

Start i dag