ACNs treningsarrangementer
:
Hvorfor du må være tilstede

Hva gjør ACNs treningsarrangementer forskjellig fra alt du noen gang har gjort før? Kom og se selv!

Titusener av mennesker deltar på disse treningene og de forlater begeistret, inspirert, og klar til å bringe sin hjemmebaserte forretningsmulighet til neste nivå.Ved at ACNs treningsarrangementer avholdes regelmessig, kan både nye og erfarne individer fortsette med å utvikle seg faglig og personlig.

ACNs treningsarrangementer er planlagt på lokalt, regionalt og internasjonalt nivå, og er designet for å gi informasjon til alle som er interessert i å lære mer om ACNs forretningsmulighet. Disse dynamiske hendelsene tilbyr også verdifull support og trening for Uavhengige ACN-representanter.

Registrer deg for et kommende treningsarrangement
Rotterdam 22. februar 2019 — 24. februar 2019
Image for event in Rotterdam

ROTTERDAM
VERDENSBY

Redefiner din "Hvorfor" i 2019. Det finnes ikke noe bedre sted å gjøre dette enn i "verdensbyen" Rotterdam. Denne unge dynamiske byen vil være vertskap for ACNs internasjonale konferanse 2019. Dette er din mulighet til å bli med oss og oppleve denne spennende byen i tre dager med essensiell trening i forretningsoppbygging, personlig utvikling og nettverksmuligheter. Lytt til ACNs medstiftere og toppledere, samt møt opp med både gamle og nye venner.

Rotterdam er en ung, dynamisk og internasjonal by med et lidenskapelig bankende hjerte. Byen moderniseres i et hurtig tempo, den omdefinerer og utvider sin allerede imponerende skylinje hver gang du avlegger et besøk! Vurdert av New York Times og Rough Guide som en av de beste byene i verden å besøke i 2014, er dette din sjanse til å utforske denne imponerende byen og delta på det første ACN-arrangementet i 2019.

Med ACN driver du forretning for deg selv, men ikke alene!

Start i dag