Et solid fundament for din suksess

ACN ble grunnlagt i 1993 av fire gründere, Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Mike Cupisz og Tony Cupisz. Disse medstifterne hadde utallige år med direkte salgserfaring mellom dem, men var misfornøyd med andre bedrifter og jobbmulighetene de hadde kommet over. De innså at den eneste måten å finne et selskap de ønsket å være en del av, var å skape det selskapet.

Så med en gul skriveblokk foran dem, formulerte de en forretningsplan. På den ene siden skrev de ned alt som de visste fungerte bra, og på den andre siden alt som ikke gjorde det. De rev siden i to og tok kun vare på den siden med det som skulle bli de regulerende prinsippene bak ACN - integritet, solid forretningspraksis, og et løfte om alltid å sette behovene til massene over sine egne behov.

Ut fra det initielle papiret ble en forretningsidé født som skulle fokusere på å tilby tjenester, mennesker trenger og bruker hver dag... tjenester som ikke krever at noen skal endre sine kjøpevaner eller kjøpe produkter de ikke trenger eller ikke har råd til.

ACN startet som en videreselger av tjenester i USA, men har over tid vokst til å tilby alle de essensielle tjenester kunder i over 24 land bruker til daglig. ACN er verdens største direkteselger av telekommunikasjon, energi og viktige tjenester til hjemmet og forretningen, men enda viktigere er det at de har gitt utallige enkeltpersoner et verktøy til å endre sine liv.

Med den ene kolonnen på en skriveblokk, skisserte ACNs medstiftere en velkjente linje som ville sette standarden for hva ACN ville bli - og forbli langt inn i fremtiden. Og de er de samme prinsippene som driver selskapet i dag, over to tiår senere.

Møt medstifterne

Greg ProvenzanoAdm. direktør og medstifter

Greg Provenzano har en dyp forpliktelse til personlig vekst, og inspirerer andre til å arbeide på deres personlige liv så hardt som de arbeider på sine forretninger.Greg er en leder og motivator for ACNs Uavhengige Representanter. Han deler med dem selskapets visjon, så vel som måter de kan forbedre deres forretninger og liv. Greg kommuniserer med Uavhengige Representanter daglig, oppmuntrer dem og hjelper dem med å holde fokus på sine mål. Les Gregs blogg (tilgjengelig kun på engelsk).

Robert StevanovskiACN-styreleder og medstifter

Robert Stevanovski fokuserer på ACNs produktportefølje. Han sørger for at selskapet alltid tilbyr de beste produktene og tjenestene til sine kunder, og at ACNs hjemmebaserte forretning er lederen av direktesalg vedrørende å tilby essensielle tjenester for privat- og forretningskunder. Robert overvåker konsekvent ACNs portefølje, sikrer at selskapet holder seg på toppen innen innovativ teknologi og tilbyr en balanse av alternativer for enhver kundes livsstil.

Tony CupiszViseadm. direktør og medstifter

Tony Cupisz sikrer at hver Uavhengige Representant som blir del av forretningen har de verktøyene de trenger for å utmerke seg, så lenge de følger den dokumenterte forretningsmodellen. En naturlig trener med entusiasme for direktesalg, deler Tony ACNs visjon med ledere over hele verden.

Mike CupiszViseadm. direktør og medstifter

Mike Cupisz og hans dyktighet i å bygge relasjoner har hjulpet ACN med å ekspandere over fire kontinenter, og gjorde det mulig for dem som ble med i ACN å umiddelbart skape en global forretning. Når han ikke vier sin tid til å vurdere nye land for ACNs fortsatte globale ekspansjon, møterMike opp med ACNs internasjonale ledere for å støtte dem i deres daglige liv.

Med ACN driver du forretning for deg selv, men ikke alene!

Start i dag