Oppdag ubegrenset potensiale med ACN

Enkelt sagt, ACN gir deg muligheter. Muligheten til å eie en hjemmebasert forretning uten de omfattende investeringene og risikoene som entreprenører må stå for, og med ACNs fulle støtte hele veien.

Ved ACN tilbyr IBO-er (Independent Business Owner) helt enkelt produktene og tjenestene som mennesker allerede benytter og bruker penger på hver dag, inkludert mobil, energi, bredbånd, TV og sikkerhet.

Det er med andre ord ingen endring i kjøpsvaner, og du vil aldri måtte overbevise noen til å kjøpe tjenester de ikke trenger eller ikke har råd til.

Alt du trenger å gjøre er å dirigere mennesker til din personlige ACN-nettbutikk - levert og drevet og ACN - og ACN tar seg av resten.

Suksesshistorier

Kraften i gjentagende inntekt

Det beste med det? Du kan tjene prosenter av din kundes faktura, måned etter måned, år etter år, så lenge du forblir en kunde av ACN eller ut avtalens løpetid. Og hver gang du formidler en ny kunde eller hjelper en eksisterende kunde med en tilleggstjeneste, gir du deg selv en lønnsøkning. Det kalles gjentakende inntekt!

Og det er bare begynnelsen. Når du introduserer andre for ACN og viser dem hvordan de får kunder, tjener du også gjentagende inntekt fra disse menneskenes fakturaer. Dette betyr at for hver kunde de skaffer via deres ACN Online Shop, vokser ikke bare deres månedlige gjentakende inntekt, men også din.

Enten du i starten tjener nok til å betale noen regninger hver måned, eller du over tid oppnår den økonomiske sikkerheten de fleste bare drømmer om – uansett vil gjentakende inntekt forbedre livet ditt.

Forpliktelse til integritet

Med ACN driver du forretning for deg selv, men ikke alene!

Start i dag