Ekstensiv essensiell tjenesteportefølje

Det beste med ACNs forretningsmodell er dens enkelthet - og potensial! Independent Business Owners (IBOer) tilbyr kundene sine tjenester som de likevel benytter og bruker penger på, som mobil, energi, bredbånd, TV og sikkerhet.

Det er ingen endring i kjøpsvaner og IBO-er vil aldri måtte overbevise kunder om å kjøpe produkter og tjenester de ikke trenger eller har råd til. Dette er tjenester som mennesker rett og slett ikke kan leve foruten.

Som en IBO (Independent Business Owner) mottar du komplett support fra ACN, som står bak deg hvert eneste steg på veien, inkludert din egen personlige ACN-nettbutikk. Denne vedlikeholdes og oppdateres daglig av ACN, så alt du trenger å gjøre er sende dine potensielle kunder til butikken din - og ACN tar seg av resten.

Merk: Tjenestens tilgjengelighet varierer fra land til land.

Tjenester

Mennesker og små bedrifter bruker allerede tjenester som ACN tilbyr hver dag, så det er ikke nødvendig å overbevise dem om å kjøpe. Alt IBOs trenger å gjøre er å formidle kunder til deres ACN Online Shop, og la dem ta beslutningen om å bytte til en smartere måte å få fatt i disse tjenestene.

Tjenester som er tilgjengelige for kunder og små bedrifter varierer fra land til land. For å finne ut hva som er tilgjengelig i ditt land, kan du gå til din IBO's ACN Online Shop eller www.myacn.eu.

Tjenester

Med ACN driver du forretning for deg selv, men ikke alene!

Start i dag